Ce este
un joc
de evadare ?

Un joc de evadare este o activitate reality adventure unde sarcina jucătorilor (echipe de 2-6 persoane) este să rezolve misterele și să găsească indiciile necesare evadării dintr-o încăpere în care a fost închisă având la dispoziție 60 de minute.

Parcurgerea cu succes a jocului necesită o bună interacțiune și un dialog continuu între membri echipei. Planificarea minuțioasă a jocurilor noastre se bazează pe unele studii din domeniul psihologiei, imersiunea participanților cât mai adânc în lumea jocului fiind drumul sigur spre atingerea stării FLOW - ”Starea în care oamenii sunt atât de implicați într-o activitate, încât nimic altceva nu mai pare să conteze; experiența în sine este atât de plăcută, încât oamenii o vor face cu orice preț, doar de dragul de a o face” scria în cartea sa Mihály Csikszentmihályi cercetătorul din domeniul psihologiei care a definit pentru prima dată conceptul FLOW.

Despre noi

Primele jocuri de tip escape și-au început activitatea în Europa în anul 2011 în subsolul unei clădiri vechi din Budapesta. În România, echipa EXIT GAMES se află printre pionierii conceptului, cu primul joc de acest fel proiectat și realizat în 2012, acumulând până azi o experiență de neegalat în România, spunem noi... Cu peste 13 jocuri în palmares, cu un rating maxim de recomandări din sute de review-uri de pe Facebook sau Trip Advisor (Link FB reviews & Trip A) suntem conștienți că trecutul ne obligă să ridicăm ștacheta calității cu fiecare proiect nou. Succesul unui joc se datorează în cea mai mare măsură capacității echipei GameDesign de a găsi raportul ideal între nivelul de dificultate și impresia de joc. După observațiile noastre, marea majoritate a jucătorilor Exit Games a reușit să experimenteze atingerea stării FLOW.

Pe parcursul desfășurării jocului, membrii echipei sunt nevoiți să comunice unii cu ceilalți într-un mod cât mai facil posibil, să găsească cât mai multe indicii, detalii aparent nesemnificative, dar care se leagă toate una de alta ca un puzzle ducând în final la rezolvarea misterului și implicit la deschiderea ușii încuiate. Spre deosebire de jocurile tradiționale de evadare, exista jocuri care au ca obiectiv dezlegarea unui mister sau parcurgerea anumitor probe. Înainte de începerea fiecărui joc echipelor le sunt povestite datele jocului și obiectivul urmărit. Pe parcursul jocului dacă o echipă se blochează și nu reușește să găsească un indiciu, ea poate apela la moderatorul de joc pentru ajutor.

Provocările noastre

Daruieste un
voucher

Dacă ești în impas și nu știi ce cadou să-i pregătești persoanei iubite sau persoanelor dragi ție, oferă un voucher Panic Room, indiferent de ocazie. Transformă timpul petrecut împreună cu familia sau prietenii într-un cadou ideal și oferă-le experiența inedită a unui joc de evadare. Astfel, întrunirea voastră devine un eveniment de neuitat. Concentrându-vă asupra rezolvării sarcinilor și cercetând enigmele jocului, echipa voastră devine tot mai unită, iar distracția este garantată!

Fă-i bucuroși pe cei dragi ție și oferă-le cadoul ideal: voucherul Panic Room!

După plata online, îți vom trimite cuponul prin e-mail, iar acesta poate fi tipărit sau se poate trimite mai departe în e-mail. Ulterior, persoana sărbătorită poate folosi voucherul pentru a face rezervarea online pe site.

Voucher