Event and
Teambuilding

FIRME ȘI
ORGANIZAȚII

La ce ajută pentru companii?

Fără îndoială că și firma dumneavoastră dorește să ofere uneori prime sau recompense angajaților sau să organizeze activități de socializare pentru aceștia, experiențele dobândite cu ocazia participării la un joc de evadare reprezintă cea mai bună oportunitate pentru astfel de activități de tip team building sau oferta de stimulente. Firma noastră are capacitatea de primire a 40 de persoane participante/aprox. oră (COMING SOON IN 2020)

Pentru angajați - avantaje

De multe ori omul are convingerea că își cunoaște colegii și are o idee formată despre capacitățile și talentele colegilor. Jocul nostru reprezintă un mod ideal de întărire a relațiilor extraprofesionale într-un mod distractiv, de asemenea este o ocazie excelentă de a interacționa sau pentru a descoperi aptitudini noi ale colegilor.

Pentru compartimentele de resurse umane

Serviciile noastre pot constitui baza unor evaluări incluse în programul cursurilor de specializare, ele favorizează loializarea față de companie, ajută la integrarea mai rapidă a noilor angajați, cât și, pe termen lung la mai buna organizare și coordonare a muncii, beneficiind de costuri deductibile.